N00026 | Nový vybavený byt 1+kk s terasou v širším centru Brna

Hybešova, Brno-střed, Brno  

19 500 Kč (za měsíc)

Nabízíme k pronájmu moderně zařízený byt 1+kk o celkové ploše 51 m², včetně terasy. Byt se nachází v nedávno zrekonstruovaném domě s osmi bytovými jednotkami, tento byt vznikl jako nový v rámci nástavby. Dům je vybaven výtahem a má pět podlaží.
Bytová jednotka zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasu, vstupní chodbu a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je plně vybaven nábytkem a spotřebiči, včetně indukční varné desky, trouby s mikrovlnnou troubou, digestoře, myčky, barového pultu se židlemi, pohovky, konferenčního stolku, televizního stolku a dvojlůžka. Vstupní chodba obsahuje vestavěné skříně s psacím stolem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, závěsným WC a skříňkou nad pračkou. Byt má plynový kotel a podlahové topení, a je také vybaven klimatizační jednotkou. Podlahy jsou pokryty vinylovou podlahou a dlažbou.
V domě je prostor pro uložení kol a malý krytý dvorek.
Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně pekárny, večerky, supermarketů, pizzerie, restaurací, fitness centra a cyklostezek. MHD je dostupná do dvou minut chůze, včetně nočních linek, a Hlavní nádraží je vzdáleno deset minut pěšky. Parkování je možné v modré zóně s parkovací kartou za výhodných podmínek. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem.
Dispozice bytu 1+kk
Podlaží v domě 5
Počet podlaží v domě 5
Celková podlahová plocha 51 m2
Druh objektu skeletová
Stav objektu novostavba
Vlastnictví osobní
Druh bytu V nájemním domě (činžovním)
Umístění objektu klidná část obce
Doprava MHD
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Plynovod
Topení Lokální - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy B - Velmi úsporná
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 78/2013 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Libor Kulda

Telefon: +420 734 799 393
E-mail: info@liborkulda.eu

Kontaktní formulář